WIRELESS INTERNET

 

Wireless Internet je u današnje vreme jedan od najpopularnijih načina pristupa Internet mreži. Internet čini neophodnu stavku koja vam omogućava informisanje, lakše poslovanje iz više dostupnih tačaka vašeg poslovnog objekta, održavanje društvenih kontakata i produktivnosti u svakom pogledu.

Od 2004. godine naš tim eksperata uspešno vrši implementaciju Wireless interneta što mogu da potvrde i stotine naših zadovoljnih klijenata.

Prednosti bežičnog interneta:

- Velika brzina, stabilna i stalna konekcija
- Ne zahteva dodatne tehničke mogućnosti
- Nema žica i kablova
- Dostupan na mobilnim uređajima, tabletima, laptopovima, desktop računarima...

Servis se tehnički realizuje korišćenjem bežične veze za prenos podataka između korisnika i našeg Internet čvorišta, a korisnici po potrebi uspostavljaju i raskidaju svoju Internet konekciju. To omogućava jednostavno korišćenje Internet veze u skladu sa vašim potrebama, kao da koristite običan modem, a pri tome se uspostavljanje Internet konekcije obavlja izuzetno brzo.  Za pristupanje Internetu preko ovog servisa NIJE VAM POTREBNA TELEFONSKA LINIJA - na ovaj način se štedi novac za plaćanje telefonskih računa, a samu telefonsku liniju koju ste do tada koristili za pristupanje Internetu oslobađate za normalno korišćenje.

Elektronik partner je za svoje potrebe i potrebe svojih klijenata razvio nezavisnu mrežu koja pokriva šire područje grada Beograda čije su prednosti velika brzina Interneta do krajnjeg korisnika što omogućava da se vaš posao i saradnja sa vašim internim i eksternim saradnicima odvija nesmetano i efikasno.